site templates free download

Bemutatkozás

A Hungarian Sea Yacht története:

Alsóörs vitorlás és hajóbérlés

2015

Vállalkozásunk alapítása

A vitorlás bérléssel foglalkozó Hungarian Sea Yacht vállalkozást azzal a céllal hoztuk létre, hogy minél szélesebb rétegnek tegyük lehetővé a vitorlázás élményét. A vállalkozás felépítésekor ezt a gondolatot mindvégig szem előtt tartva alakítottuk ki szolgáltatásainkat, valamint árainkat. Korrekt kondíciók, jól felszerelt, valamint jó állapotú biztonságos hajók bérbeadását tűztük ki célként..

2015-2019

Folyamatos fejlődés

A kezdetekben 1 bérelhető hajónk volt, a 2019-es szonban pedig már 4 hajóval állt fel a flotta. Bátran kijelenthetjük, hogy azok közé a charteresek közé tartozunk akik a lehető legkisebben kezdték, majd az évek során folyamatosan fejlődni, tanulni tudtunk bérlésről-bérlésre.
Az évek során szerzett rengeteg szakmai tapasztalat, tudás, valamint erős műszaki beállítottságunk teszi lehetővé azt, hogy a maximumot nyújtsuk ügyfeleink számára, a ránk esett választásukért cserébe!
A vállalkozásunkat fiatalosság, rugalmasság, precízség jellemzi, s mivel a munkánk szinte a hobbink is, ezért a kellemes hangulatú légkör mindig garantált!

2020

Terveink a jövőre

Nem titkolt célunk, hogy a jövőben szeretnénk a bérelhető hajóink portfóliójá bővíteni, azonban az elsődleges célunk továbbra is ugyanaz 2015 óta, hogy a rólunk kialakult pozitív véleményt fenntartsuk!

Képeink a mindennapjainkról:

KÖVESS MINKET!